Poslední kolo, boj o druhé místo

09.04.2014 20:55

Tak, v neděli hrajeme utkání posledního kola a hrajeme o historický úspěch - o druhé místo v OP. Soupeřem nám bude tým D.Benešova "D", který případným bodovým ziskem může pomoct týmu D.Benešova "C", který by nás ještě mohl o druhé místo připravit.

 

Už jsem se vzdal naděje na lepší umístění v tipovací soutěži Velké Polomi, a nebudu tedy usilovat o přesun našeho týmu na 5. místo tabulky, ale chci bojovat o to parádní druhé místo, které bychom mohli udržet. Protože stále nevím, na které šachovnici budu hrát, tak se musím připravovat na hru bílými i černými figurami. No a při procházení svých šachových materiálů jsem narazil na celkem univerzální taktiku, kterou jsem si kdysi připravoval. Myslím, že to bylo na simultánku s R. Celetkou a musím skromně přiznat, že se tenkrát výborně osvědčila. Takže pro dobro celého týmu a pro získání konečného 2. místa se nyní o tuto svou tajnou zbraň podělím.

 

Vše dále podléhá autorským zákonům jako umělecké dílo a prosím všechny, kdo nejsou členy ŠK U Lípy Malé Hoštice aby dále nečetli a opustili tyto stránky.

 

Tak a teď pro ty naše členy, kteří budou hrát bílými:

A pro ty, kteří budou hrát černými:

 

Při dodržení stanovených taktických pokynů nám nemůže 2. místo v OP utéct.